Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Legend of Zelda: Breath of the Wild

First 4 Figures annonserer LED-belyste Link- og Zelda-figurer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Siden lanseringen av The Legend of Zelda: Breath of Wild til Switch i 2017 har Nintendo tillatt flere produsenter av statuer og actionfigurer å produsere samleobjekter for fansen. Og i dag, snart fire år senere, er det fortsatt stor interesse for dette.

Nå har First 4 Figures, som er blant de beste på området, annonsert 24 centimeter høye figurer av både Link og Zelda komplett med innebygd LED-belysning. På bildet nedenfor ser du Master Edition, som inneholder begge figurene med poseringene som ble vist i de første bildene fra spillet.

Kun 3000 Master Edition-enheter kommer til å produseres og prislappen ligger på rundt 1600 kroner, som er ganske rimelig til å være fra First 4 Figures faktisk. Det går også an å kjøpe disse separat, men da blir stykkprisen mye høyere. Surf over hit for å slå til.

En julegave til deg selv, kanskje?

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Relaterte teksterLoading next content