Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Flashback 2

Flashback 2 bekreftet å ankomme i november

Og vi har en trailer som viser spillet.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Microids har avslørt når Flashback 2 vil debutere på PC og konsoller. Annonsert sammen med en ny spilltrailer blir vi fortalt at tittelen kommer til PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series og Nintendo Switch en gang i november. Den nøyaktige datoen har ikke blitt annonsert enda.

Dette spillet, som vil være en oppfølger til 1992-tittelen, utvikles av originalens skaper, Paul Cuisset, sammen med Microids Lyon / Paris-studioer, og beskrives som følger:

"I det 22. århundre strekker De forente verdener seg over hele solsystemet, men denne roen trues av Morph-invasjonen ledet av den fryktinngytende general Lazarus. På jakt etter sin livslange venn Ian dykker Conrad B. Hart nok en gang inn i et fantastisk eventyr fullt av vendinger og avsløringer med hjelp av sine få allierte, inkludert A.I.S.H.A., hans ikoniske AI-drevne våpen!"

For å legge til traileren og utgivelsesvinduet avslører Microids også et par utgaver av Flashback 2. En Limited Edition inkluderer spillet, en Steelbook og det digitale lydsporet, mens en Collector's Edition kommer med alt dette innholdet samt det originale Flashback som en digital utgave, en 8-tommers figur av Conrad, tre litografier, et merke og to klistremerkeark. Prisene på disse to utgavene ble ikke offentliggjort.

HQ
Flashback 2
Flashback 2Flashback 2Flashback 2
Flashback 2Flashback 2

Relaterte teksterLoading next content