Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Flashback 2

Flashback 2 lanseres i november og får en sjelden utgave

Du kan sjekke ut coveret her.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Flashback 2 er, som navnet antyder, oppfølgeren til det klassiske eventyret Flashback fra 1992, som ble annonsert i 2021. Det skulle lanseres året etter, men som så mange andre titler ble det forsinket og utsatt til i år i stedet.

Selv om ingen ny utgivelsesdato ennå er annonsert av utgiveren Microids ser det ut til at vi kan glede oss til nye eventyr med Conrad i november. Ifølge en oppdatert Amazon-butikkside vil Flashback 2 bli utgitt i løpet av den måneden, uten at noen dato er angitt.

Vi blir også fortalt at en sjelden utgave (inkludert et Steelbook-cover og digitalt lydspor) er på vei, som du kan sjekke ut bilder av lenger ned, og under dem finner du spillets offisielle beskrivelse.

Flashback 2Flashback 2Flashback 2

"Etter en kort utveksling med sin venn Ian ble Conrad B. Hart vitne til kidnappingen, og etterlot seg høyteknologisk utstyr som vil være nyttig for etterforskningen. Conrad har ikke noe annet valg enn å ta på seg helteantrekket for å finne svar. Gå gjennom 5 nivåer i en semi-åpen verden, gjennom 4 forskjellige grafiske universer (Jungle, City, Factory, Morph ship). Sammenkoblede spillnivåer som danner en semi-åpen verden. Spillet er designet i 2.5D for mer innlevelse. Flere mål og hindringer. Kjør en robot og sett deg på en motorsykkel for å komme deg rundt. Gjem deg for å unnslippe og eliminere fiender i stillhet."

Relaterte teksterLoading next content