Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

Flashpoint Season 2 har over 1 million dollar i premiepotten

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Detaljene rundt den andre sesongen av CS:GOs kommende Flashpoint-turnering begynner å falle på plass. Vi vet nå at turneringen vil inneholde 12 lag, hvor hvert av disse skal kjempe om en del av den gigantiske premiepuljen på 1 million dollar.

Esports Observer kan fortelle at gruppespillet starter den 10. november, og at turneringen varer frem til 22. november. Alle 12 lag konkurrerer har, men kun de beste går videre til Playoffs, som begynner den 30. november. Dette stadiet kjører frem til 5. desember, hvor finalelagene bestemmes, som så kal konkurrere 6. desember.

De 12 inviterte lagene er c0ntact Gaming, Cloud9, Dignitas, Team Envy, Gen.G Esports, MAD Lions, MiBR, BIG, OG, Fnatic, forZe Esports og Virtus.pro.

Du kan følge med på turneringen her.

Counter-Strike: Global Offensive

Relaterte tekster

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Et av verdens største flerspillerspill er tilbake, og vi har handlet våpen, desarmert bomber, reddet gisler og satt karakter på Valves nyeste...Loading next content