Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Assassin's Creed II

Flere bevis på at Assassin's Creed: Ezio Collection er på vei

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

For snart to uker siden begynte det å gå rykter om noe kalt Assassin's Creed: Ezio Collection, og i dag har vi fått flere indikasjoner på at den er ekte.

En Gameblog sine kilder jobber i en butikk, og har sendt dem et bilde av det som skal være en markedsføringsplakat for samlingen. Etter det kilden har fått vite vil spillene i samlingen ha en bildeoppløsning på 1080p med 30 bilder i sekundet, samtidig som du får med alle utvidelsene, kortfilmsamlingen Assassin's Creed Lineage og animasjonsfilmen Assassin's Creed: Embers.

Assassin's Creed: Ezio Collection skal visstnok slippes i november så da får vi noen spill fra hovedserien i år uansett da.

Assassin's Creed II

Relaterte tekster

Assassin's Creed IIScore

Assassin's Creed II

ANMELDELSE. Skrevet av Magnus Tellefsen

Magnus har slått seg sammen med Leonardo da Vinci i jakten på hevn i Ubisoft Montreals etterlengtede oppfølger.

0
Assassin's Creed II er gratis på PC

Assassin's Creed II er gratis på PC

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Ubisoft er et av selskapene som var først ute med å hjelpe folk i denne spesielle tiden ved å gi bort noen ganske gode spill helt gratis, noe de har tenkt å fortsette...

Stor Assassin's Creed-quiz

Stor Assassin's Creed-quiz

NYHET. Skrevet av Redaksjonen

Det er på tide med en ny utfordring i Assassin's Creed The Challenge, og denne gangen er det snakk om en quiz. Skriv inn dine svar i kommentarfeltet, så finner vi frem...Loading next content