Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge

Flere bevis på at Turtles: Shredder's Revenge slippes neste uke

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ
HQ

Forrige uke ble det oppdaget at PlayStation-databasen hadde blitt oppdatert med Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge med planlagt lansering 16. juni. Nå har vi fått ytterligere bevis som peker i samme retning fra en Twitter-bruker som la merke til at spillet er oppført for lansering neste uke på den sørkoreanske Nintendo eShop.

Antakeligvis kommer Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge til å vises frem og få datoen bekreftet under Summer Game Fest i dag, men denne Twitter-brukeren skriver at han hørte rykter om en Nintendo Direct 16. juni, som er akkurat datoen spillet ser ut til å ha premiere. Hvis han har rett, kan en overraskelseslansering være noe Nintendo har planlagt å annonsere selv.

Du kan imidlertid forvente at Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge blir utgitt om nøyaktig en uke - noe som er veldig gode nyheter. Sjekk ut traileren øverst, så ser du hvorfor.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge

Relaterte teksterLoading next content