Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Bioshock 2

Samlerutgave av Bioshock 2

En utgave for nostalgikere

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Spesialversjoner, samlerutgaver og eksklusive opptrykk ser ut til å følge hvert eneste spill av en viss størrelse i disse dager. Ikke overraskende dukker det opp en slik til Bioshock 2 også, men denne har faktisk et noe spesielt innhold.

I tillegg til spillet følger det med en 164 siders bok med tegninger, tre kort og et soundtrack fra spillet - på CD og vinyl. Vinyl kan vi ikke huske å ha sett i noen spillpakker før, og forhåpentligvis kommer denne utgaven til Norge også. Den kommer uansett i USA, hvor PC-versjonen vil koste 90 dollar, og konsollutgaven 100 dollar. Se bilder fra spesialutgaven under her:

Bioshock 2

Relaterte tekster

Bioshock 2Score

Bioshock 2

ANMELDELSE. Skrevet av Magnus Tellefsen

Magnus har vært på befaring i Rapture, og vurderer sterkt å flytte dit på heltid. Bare de blir kvitt alle likene først, vel å merke...Loading next content