Norsk
Gamereactor
nyheter
Ninja Gaiden 3

Flerspiller i Ninja Gaiden III

Det tredje spillet ser nye veier

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi er fortsatt usikre på hva vi kan vente oss av Ninja Gaiden III - det tredje kapittelet i det nådeløst vanskelige ninjaspillet om Ryu Hayabusa.

Seriens tidligere designer Itagaki-san er ikke lenger en del av utviklingsteamet, og Tecmo har tidligere lovet at spillet vil bli mer tilgjengelig enn forgjengerne, uten at det skal bli mye lettere av den grunn.

Seriens nye designer Yosuke Hayashi har i tillegg forklart at spillet vil bli en mørkere affære enn tidligere, og at vi skal bli kjent med nye side av Ryu.

Nå har det dukket opp nyheter om nok en nyvinning i serien, nemlig at det tredje spillet vil inneholde en omfattende flerspillerdel. Dette ifølge et intervju Yosuke Hayashi har gjort med PlayStation: The Official Magazine.

Noen detaljer rundt hva dette vil innebære ble dessverre ikke røpet. Vi må med andre ord smøre oss inn med tålmodighet inntil utviklerne er klare for å avsløre mer.

Ninja Gaiden 3

Relaterte tekster

6
Ninja Gaiden 3Score

Ninja Gaiden 3

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki - GRSE

Det sies at ninjaene fant opp hjulet... To ganger. Det eneste vi er sikre på er at Jonas har satt karakter på Ninja Gaiden 3...Loading next content