Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Uncharted 2: Among Thieves

Flerspillerbonus i Uncharted 2

Firedobbelt med penger frem til 2. januar

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Sony vil sørge for at Uncharted 2-fansen holder seg opptatt i jula, og har dermed lansert litt av en overraskelse for flerspillermodusen i Drakes andre spill. Fra i dag til den 2. januar vil nemlig alle spillere tjene fire ganger mer penger enn vanlig i spillet.

I tillegg vil The Lab-modusen by på nye spillvarianter, og de går under navnet Shotguns Only, Plunder Pistols Only, No Power Weapons, Desert-5 Shootout og Deathmatch - No Boosters.

Uncharted 2: Among Thieves

Relaterte tekster

Uncharted 2: Among ThievesScore

Uncharted 2: Among Thieves

ANMELDELSE. Skrevet av Magnus Tellefsen

Nathan Drake er tilbake i et av årets mest etterlengtede spill. Magnus Tellefsen har jaktet på Marco Polos skatt, og anmeldelsen kan du lese her!

1
Uncharted-filmen står nå uten premieredato

Uncharted-filmen står nå uten premieredato

NYHET. Skrevet av Oliver Thulin

Uncharted-filmen virker tilsynelatende langt unna å bli noen realitet med det første. Det siste vi hørte om prosjektet var at manusforfatter Joe Carnahan (Narc, The Grey)...Loading next content