Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch

Fleta kåret til MVP i 2020 Overwatch League

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det har nylig blitt avslørt at Shanghai Dragons' Kim "Fleta" Byung-sun er blitt kronet som Most Valuable Player (MVP) i 2020 Overwatch League. Ifølge Liquidpedia har 21-åringen mottatt $100,000 for dette.

Fleta har spilt merkverdig bra den siste sesongen og hjulpet laget til topps i den ordinære sesongen med 19 seire og to nederlag. Laget har siden sikret seg en plass i storfinalen etter å ha slått Seoul Dynasty 3-2 i Winner's Bracket under Playoffs.

Storfinalen går av stabelen den 8. oktober og varer frem til 10., så det er ikke lenge til vi får vite om Fleta kan tilføye nok en tittel til sitt navn denne sesongen.

Overwatch
Shanghai Dragons

Relaterte tekster

0
Overwatch (Switch)Score

Overwatch (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av John-Edvard Genius

Blizzard har hørt på fansen og har nå lansert Overwatch på Nintendo Switch. John-Edvard har testet det.

OverwatchScore

Overwatch

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Blizzard har nettopp utvidet en imponerende portefølje med enda et glimrende spill. Vi har satt karakter på mesterlige Overwatch...

0
JJoNak forlater Seoul Dynasty

JJoNak forlater Seoul Dynasty

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Til tross for at Blizzard nylig delte mange nye detaljer og informasjon om 2022 Overwatch League-seongen, har Seoul Dynasty mistet en av stjernespillerne sine, flex...Loading next content