Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch

Florida Mayhem dropper to tredjedeler av laget sitt

TviQ, Sayaplayer og aWesomeGuy forblir.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I forrige sesong avsluttet Florida Mayhem Overwatch League på en 11. plass, ut av 12 lag, så det kommer ikke som noen kjempeoverraskelse at de har kunngjort på Twitter at de dropper seks av ni spillere på laget.

Kevyn 'TviQ' Lindström; Ha 'Sayaplayer' Jeong-woo; og Kim 'aWesomeGuy' Sung-hoon er de eneste igjen på laget etter at Joonas 'zappis' Alakurtti; Andreas 'Logix' Berghmans; Aleksi 'Zuppeh' Kuntsi; Tim 'Manneten' Bylund; Johan 'CWoosH' Klingestedt og Sebastian 'Zebbosai' Olsson ble kuttet fra laget.

Mange lag har gjort endringer i lagoppstillingen sin i etterkant av sesongavslutningen, men dette er nok den mest drastiske endringen vi har sett så langt. Synes du de kuttet de rette spillerne?

Overwatch
Photo: Overwatch League

Relaterte tekster

0
Overwatch (Switch)Score

Overwatch (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av John-Edvard Genius

Blizzard har hørt på fansen og har nå lansert Overwatch på Nintendo Switch. John-Edvard har testet det.

OverwatchScore

Overwatch

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Blizzard har nettopp utvidet en imponerende portefølje med enda et glimrende spill. Vi har satt karakter på mesterlige Overwatch...

0
JJoNak forlater Seoul Dynasty

JJoNak forlater Seoul Dynasty

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Til tross for at Blizzard nylig delte mange nye detaljer og informasjon om 2022 Overwatch League-seongen, har Seoul Dynasty mistet en av stjernespillerne sine, flex...Loading next content