Norsk
Gamereactor
esports
Dota 2

Fnatic forlater Dota 2 midlertidig

E-sportorganisasjonen forlater konkurransescenen mens den vurderer spillets økonomiske levedyktighet.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Når du tenker på de monstrøse premiepottene som vanligvis utgjør Dota 2 The International-turneringene, kan det virke uvanlig at Fnatic forlater Dota Pro Circuit midlertidig for å vurdere den økonomiske levedyktigheten til spillet og konkurransescenen. Men det er det.

Som det fremgår av et blogginnlegg, har teamet gjort det klart at mens The International har en veldig lukrativ premiepott, er økonomien på scenen akkurat nå en annen historie, en som ikke er bærekraftig for laget slik det står.

"Nylig har vi blitt tvunget til å reflektere over bærekraften og fremtiden til tittelen for Fnatic, og til slutt å ta en vanskelig, men nødvendig beslutning om midlertidig å trekke seg fra DOTA 2 pro-kretsen. Vi vil gjerne uttrykke vår dyptfølte takknemlighet til alle spillerne, staben og medlemmene som har vært en del av denne utrolige reisen, sammen med vår utrolige fanbase som har gjort reisen vår i SEA-regionen så spesiell.

Når det gjelder hva dette betyr for Fnatics nåværende Dota 2-tropp, har laget uttalt at det ser på å finne nye hjem og steder for spillerne sine før det formelt trekker seg fra scenen, og at med dette i bakhodet vil Fnatic fortsette å stille et lag på den pågående BTS Pro Series.

Dota 2

Relaterte tekster



Loading next content