Norsk
Gamereactor
esports
Apex Legends

Fnatic frigjør det meste av sin Apex Legends liste.

Det vil bli utforsket et annet team for år 4 av ALGS.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Fnatic har kunngjort at de effektivt slipper det meste av sin Apex Legends vaktliste. Laget har uttalt at mens spillerne vil forbli under kontrakt foreløpig, får tre medlemmer lov til å utforske nye muligheter foran år 4 av Apex Legends Global Series.

Når det gjelder hvem som blir løslatt fra Fnatic, er de tre medlemmene; Takamasa "Meltstera" Kawai, Yuto "UmichanLoveti" Narita og trener Hiroki "Kamaneko" Kimoto. Det eneste medlemmet av laget som er igjen er Yuga "YukaF" Horie.

I forbindelse med denne avgjørelsen uttalte Fnatic: "Alle tre har vært en avgjørende del av kjernelaget vårt denne sesongen, og ingen av årets prestasjoner hadde vært mulig uten deres utrettelige innsats.

"Vi er ekstremt takknemlige for hvert enkelt medlems bidrag til Fnatic Apex, fra pressede situasjoner til uforglemmelige seire, og ønsker dem alt godt fremover."

Fnatic kommer til å stille med et annet lag i år 4 av ALGS, men det er fortsatt uklart hvem som spiller på dette laget.

Apex Legends

Relaterte tekster

0
Apex Legends (Switch)Score

Apex Legends (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Switch-eiere har fått et solid battle royale-spill som kan spilles uten online-abonnement. Spørsmålet er om de tekniske begrensningene er verdt det...

8
Apex LegendsScore

Apex Legends

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Apex Legends falt ned som lyn fra klar himmel, men Titanfall-entusiasten Ingar var ikke overbevist. Det var dog før han faktisk testet spillet ...Loading next content