Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

Fnatic gjør en endring i sin CS: GO-liste i forkant av IEM Dallas

På grunn av at Krimz ikke kan delta på arrangementet, trapper F0rest opp.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Med IEM Dallas satt til å starte om noen dager, har Fnatic kunngjort at de gjør en mindre endring i sin Counter-Strike: Global Offensive vaktliste. På grunn av at Freddy "KRIMZ" Johansson ikke kan delta på arrangementet, vil Patrik "f0rest" Lindberg bli med på laget og fylle ut det tomme sporet på den aktive listen.

"På grunn av personlige årsaker og den begrensede tiden det er mellom hendelsene, er @Krimz ikke i stand til å delta på IEM Dallas. Til fansen, vær trygg på at han vil være tilbake på serveren før du vet ordet av det!

Når det er sagt, gi en varm velkomst tilbake til en Counter-Strike og FNATIC-legende, @f0rest, som vil stå inn for Krimz.

Vi er glade for å se deg konkurrere på LAN igjen og setter pris på at du går inn på så kort varsel ".

Fnatic starter sin IEM Dallas-kampanje mot Mouz 29. mai kl 18:15 BST / 19:15 CEST. Sørg for å få med deg handlingen når den utspiller seg her.

Counter-Strike: Global Offensive
Photo: Fnatic

Relaterte tekster

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Et av verdens største flerspillerspill er tilbake, og vi har handlet våpen, desarmert bomber, reddet gisler og satt karakter på Valves nyeste...Loading next content