Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Valorant

Fnatic har skilt lag med Enzo

Laget har fortsatt nok spillere til å stille med en full spillerstall.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Esportsorganisasjonen Fnatic har kunngjort at den skiller lag med et annet medlem av Valorant-teamet. Spesielt denne gangen er det Enzo "Enzo" Mestari som blir løslatt, etter å ha fungert som det sjette medlemmet på laget (spesielt som utfylling for Reykjavik Major) for 2022-sesongen.

– I dag skiller vi lag med og sier farvel til @FearothVAL.

"Fra å stå inn for oss i Reykjavík, til å bli med i troppen og sette opp uforglemmelige opptredener i både København og Istanbul, er vi takknemlige for all din innsats i VCT i år."

Det er ingen omtale av hvor Enzo vil være på vei neste gang, men med tanke på at Fnatic fortsatt har en komplett liste, kan det heller ikke være en ekstra signering for å fylle sin posisjon på laget.

Valorant

Relaterte tekster

0
ValorantScore

Valorant

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Med Valorant forsøker Riot Games å ta opp kampen mot både CS:GO og Overwatch, men spillet mangler det lille ekstra ved lansering for å sikre seieren.Loading next content