Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
League of Legends

Fnatic klarer ikke å komme til LEC-sluttspillet for første gang i sin historie

"Dette resultatet er ikke akseptabelt for Fnatic, og det er heller ikke en refleksjon av prestasjonsnivået våre fans fortjener å se fra oss i LEC."

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Fnatic er et av de eldste og mest suksessrike lagene i League of Legends EMEA Championship (LEC), og har ikke klart å kvalifisere seg til sluttspillet for første gang siden det ble en del av mesterskapet.

Et skuffende resultat for både fans og laget, Fnatic hadde en rekord på to seire og syv tap på sine ni kamper i den første uken av LECs nye EMEA-format, og endte på niendeplass.

I en offisiell uttalelse på Twitter tilbød Fnatic-teamet sine unnskyldninger til fansen, takket dem for støtten og lovet å komme sterkere tilbake.

De sa: "Dette resultatet er ikke akseptabelt for Fnatic, og det er heller ikke en refleksjon av prestasjonsnivået våre fans fortjener å se fra oss i LEC.

"Vi vil ta oss tid til å reflektere og komme tilbake enda sterkere."

Fnatics administrerende direktør Sam Matthews kom også med en uttalelse angående lagets prestasjoner, og sa at skylden ligger hos ham og ba fansen om å være snill mot spillerne og staben som jobber i hele LEC.

Matthews sa: "Vi har to splitter foran oss. Vi har mange alternativer foran oss.

– Det er bedre at dette skjedde nå enn at vi rotet oss gjennom. Vi får en sjanse til å tenke nytt. Vi kommer til å komme tilbake mye sterkere.

Flere Fnatic-spillere som Wunder, Rekkles og Rhuckz uttrykte sin skuffelse og intensjon om å forbedre seg via Twitter også, og det er sannsynlig at spillerne vil diskutere situasjonen mer i løpet av deres utvidede offseason.

Til slutt sa Fnatics trener Javier "Dardo" Zafra på sin Twitter at han er den eneste personen som er ansvarlig for lagets fiasko, men at de ville bruke tiden til å forbedre seg.

Til slutt forhåpentligvis sa Zafra: "Jeg kan trygt love at dette ikke er Fnatic du vil se resten av 2023.

"Vi vil fikse dette og være tilbake på toppen kampene."

Hva synes du om FNCs ytelse og fremtidsutsikter? Gi oss beskjed i kommentarene.

League of Legends
Photo: Fnatic

Relaterte teksterLoading next content