Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
League of Legends

Fnatic kunngjør vårens LEC-liste

De har gjort noen endringer i både spillere og ansatte etter en katastrofal vintersplittelse.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Fnatic har kunngjort sin startliste for 2023 LEC Spring Split. I et blogginnlegg på nettstedet deres kunngjorde de endringene i tillegg til å ta opp fanproblemer.

Dette følger en ekstremt laber Winter Split, der det stjernespekkede laget kom på niendeplass, og ikke nådde sluttspillet for første gang i organisasjonens historie.

Som svar har Fnatic endret seg fra topp laner Martin "Wunder" Nordahl Hansen til Óscar Muñoz "Oscarinin" Jiménez. I tillegg har de endret støtte Rúben "Rhuckz" Barbosa for Henk "Advienne" Reijenga. Begge spillerne har rykket opp fra Fnatic TQ, organisasjonens akademitropp.

Fnatic sa: "Paret er utrolig talentfulle unge individer som har fremhevet sine ferdigheter gang på gang i ERL-ene, og deres engasjement og fokus stemmer massivt overens med organisasjonens fremover denne våren.

"Oscarinin bringer en dominerende, bære-stil top lane tilstedeværelse, verdig å gå tå til tå med LEC beste. Alle som er innstilt på Fnatic TQ vil forstå hvor dyktig han er.

"Advienne bringer en moden, nøktern og vokal tilstedeværelse til teamet, og bruker sin tidligere erfaring med XL til å sette opp imponerende forestillinger og bringe laget sammen.

Det er viktig at vi tror at begge spillerne passer perfekt inn i de nåværende lagenes kjemi og deler samme tankegang i hele troppen - en viktig faktor vi forfulgte i offseason.

Fnatic har også gjort endringer i staben, og hentet inn Tomáš "Nightshare" Kněžínek som ny hovedtrener. Nightshare er godt kjent i den tsjekkiske LoL-scenen, og har erfaring med å jobbe med Immortals i LCS.

Fnatic sa: "Tomáš bringer et vell av erfaring fra flere bakgrunner, som spiller, assistenttrener og hovedtrener.

"Nightshare er en ekstremt følelsesmessig intelligent person, og har umiddelbart knyttet seg til gruppen fra begynnelsen og har vært en avgjørende innflytelse i å bringe hver spiller på samme side, og definere de riktige målene for troppen fremover."

Kunngjøringen snakket om vanskelighetene teamet møtte og hvorfor disse endringene er gjort.

Fnatic la til: "På vei inn i Spring har vi også grundig undersøkt de indre lagenes struktur, ledelse og samhold for å analysere hva som gikk galt, og hvor vi kan bygge videre på og forbedre oss.

– En ting var klart – vi var ikke klare for Winter. Mangel på forberedelser og få etablerte rutiner betydde økt press på scenen, med et sammenstøt mellom hver spillers varierende mål og profiler som kompliserte meningsfull forbedring.

For å lukke, sa de: "Gå gi en stor varm velkomst til våre nyeste snekkere, og som alltid: En gang Fnatic, #ALWAYSFNATIC."

League of Legends

Relaterte teksterLoading next content