Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports

Fnatic og Sonys Inzone inngår et flerårig partnerskap

Utstyrsmerket blir lagets offisielle partner for spillheadset og skjermer.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Den London-baserte e-sport-organisasjonen Fnatic har kunngjort at de har inngått et flerårig samarbeid med Sony og deres Inzone-produkter. Avtalen innebærer at Inzone blir Fnatics offisielle partner for spillheadset og skjermer, mens Fnatic på sin side vil hjelpe Sony med å utvikle fremtidige Inzone-produkter.

"Ved å kombinere Sonys banebrytende visuell- og lydteknologi med Fnatics enestående ekspertise utvikler vi flere initiativer sammen med Fnatic, som for eksempel felles utvikling av spillutstyr og innholdsaktivering som vil tilføre en helt ny dimensjon til spillhverdagen", sier Hiroshi Nakamura, leder for forretningsområdet Personal Entertainment i Sony Corporation. "Sony-konsernets ønske er "å komme nærmere folk", og i denne sammenhengen kommer vi nærmere spillmiljøet."

Partnerskapet innebærer også at Fnatics største kreatører får tilgang til Inzone-produkter og blir integrert med varemerket, så Inzone-logoer vil nå også pryde Fnatics trøyer.

Fnatic og Sonys Inzone inngår et flerårig partnerskap


Loading next content