Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

Fnatic vant finalen i WESG CS:GO!

Space Soldiers ga IEM Katowice-mestrene hard konkurranse.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Esportsorganisasjonen Fnatic har gjort det stort i CS:GO-verdenen i det siste, ikke bare vant de Intel Extreme Masters Katowice, men nå har de også stukket av med seieren i finalen i World Electronic Sports Games-konkurransen, også kjent som WESG.

Turneringen fant sted i Kina, og Fnatic møtte Space Soldiers i hovedfinalen. Fnatic sikret seg en sterk 16-12 seier på det første kartet, men Space Soldiers hentet seg inn og vant det andre kartet 19-16 på overtid, hvilket førte til at Fnatic virkelig måtte gi alt de hadde på de tredje kartet, og greide endelig å vinne 16-14 på Mirage, og stakk dermed av med seieren i finalen.

Etter finalen gikk Fnatic-spiller Maikil 'Golden' Selim ut på Twitter og avviste ryktene om at han skal byttes ut, ved å skrive:"I stay."

Er du overrasket over at Fnatic vant?

Counter-Strike: Global Offensive
Photo: WESG

Relaterte tekster

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Et av verdens største flerspillerspill er tilbake, og vi har handlet våpen, desarmert bomber, reddet gisler og satt karakter på Valves nyeste...Loading next content