Norsk
Gamereactor
nyheter
Limbo

Folka bak Limbo søker nye spilltestere

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det danske spillstudioet Playdead, som stod bak det kritikerroste plattformspillet Limbo, søker nå etter nye spilltestere. Årsaken er naturligvis at arbeidet med deres neste spill har kommet såpass langt at testing er på sin plass:

- Vi jobber for øyeblikket med et nytt spill. Det hjalp oss veldig med spilltesting da vi lagde Limbo, og nå har vi bruk for folk til dette igjen. Meld deg gjerne opp som en potensiell tester, skriver utviklerne.

Hvis du tror du er rett mann/kvinne for jobben kan du nemlig melde deg opp som tester på Playdeads nettsider. Vi antar selskapet velger ut en håndfull de anser som egnede.

Det skal dog nevnes at testarbeidet er ulønnet. Testingen vil foregå på Playdeads egne kontorer i København sentrum. Litt/endel pending (avhengig av hvor du bor) må derfor påregnes.

Limbo
Det var vanskelig å ikke like Limbo. Veldig vanskelig.

Relaterte tekster

LimboScore

Limbo

ANMELDELSE. Skrevet av Kristian Nymoen

Eirik har prøvd Playdeads gjennombruddsspill på Nintendo Switch, og er ikke i tvil om at spillet fortsatt er noe som man helt klart bør få med seg.

3
Last ned Limbo gratis på Steam i dag

Last ned Limbo gratis på Steam i dag

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Om ganske så nøyaktig én uke slipper danske Playdead det interessante 2D-spillet Inside, som ser ut til å ta opp arven fra deres forrige spill Limbo. Limbo fikk i sin tid...

5
Limbo til iOS neste onsdag

Limbo til iOS neste onsdag

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Hvis du ikke har prøvd det enda, eller har fryktelig lyst til å spile det bussen, blir du sikkert glad for å høre at suksesspillet Limbo skal slippes til iOS den 3. juli....Loading next content