Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Forspoken

Forspoken utsettes til 2023

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Som følge av ganske lunkne previewer og ganske lite markedsføring fra Square Enix kom det ikke som et sjokk da selskapet bekreftet at Forspoken måtte utsettes til oktober i mars. Til tross for at spillet har sett litt bedre ut i det siste er det uansett tilsynelatende lite hype rundt den nye storsatsningen som Square håper blir deres neste Final Fantasy, så dagens annonsering kommer heller ikke som et sjokk.

Utviklerne i Luminous Productions forteller at de har bestemt seg for å utsette Forspoken til den 24. januar neste år etter å "ha snakket med nøkkelpartnere". Dette skal være en strategisk utsettelse, så det høres ut som om det i hovedsak er frykten for veldig sterk konkurranse i oktober og november som fører til at vi må vente tre måneder ekstra, noe som fremheves av at utviklerne samtidig sier spillet nå utelukkende finpusses siden alt annet er ferdig.

Forspoken

Relaterte tekster

0
Forspoken utsettes til 2023

Forspoken utsettes til 2023

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Som følge av ganske lunkne previewer og ganske lite markedsføring fra Square Enix kom det ikke som et sjokk da selskapet bekreftet at Forspoken måtte utsettes til oktober...

0
Forspoken får høy aldersgrense

Forspoken får høy aldersgrense

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Mens mange stadig venter på nytt om Final Fantasy XVI skal vi ikke glemme at mange av Final Fantasy XV-utviklerne skal gi oss Forspoken den 11. oktober om alt går som...Loading next content