Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Fuse

Første trailer fra Fuse

Frenetisk action fra Insomniac

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Tidligere denne uken, et godt år etter den opprinnelige annonseringen, ble Insomniac Games' nye actionspill Fuse, tidligere kjent som Overstrike, på sett og vis annonsert på nytt.

Utviklerne har nemlig endret såpass mye i spillet at en navneendring var på sin plass, selv om samarbeidsspilling for fire og helsprøe våpen fortsatt står sentralt.

Nå har de sluppet den første traileren fra det nye spillet. Ta en titt før du svinger innom Kristians rapport fra hans besøk hos Insomiac i Los Angeles.

HQ

Relaterte tekster

6
FuseScore

Fuse

ANMELDELSE. Skrevet av Tobias Garsten - GR SE

Fra skaperne av Ratchet & Clank og Resistance-serien kommer årets kanskje minst vågale spill. Men må Fuse ta sjanser for å levere resultater? En forvirret Tobias har svaret.

4
Prøvespill Fuse i morgen

Prøvespill Fuse i morgen

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Hvis du er spent på actionspillet Fuse, som blander Insomniac Games' kjærlighet for spinnville våpen med samarbeidsspilling for inntil 4 actionjunkies, bør du fyre opp...

6
Dato spikret for Fuse

Dato spikret for Fuse

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Insomniac Games' første multiplattformspill byr på bøttevis med action. I slutten av mai kan du og tre venner kaste dere ut i skuddvekslingene.Loading next content