Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Witcher 3: Wild Hunt

Første utvidelse til The Witcher 3 har fått dato

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

CD Projekt Red har nå annonsert at den første utvidelsen til The Witcher 3: Wild Hunt, Hearts of Stone, vil bli lansert den 13. oktober. Utvidelsen vil gi 10 timer med innhold, og inneholde nye karakterer, monstre og en historie som spilleren kan være med på å forme. I tillegg innføres et nytt Runeword-system, hvor vi kan bruke runeord til å forandre på mekanikker i spillet og dermed skape nye strategier og taktikker.

Utvidelsen skal ifølge en twitter-melding fra CD Projects Marcin Momot kunne spilles enten under eller etter hovedhistorien i The Witcher 3: Wild Hunt, og vil være tilpasset karakterer som er på nivå 30 eller høyere.

Utvidelsen vil også slippes i en egen spesialutgave som inneholder fysiske kortstokker fra det populære Gwent-spillet fra The Witcher 3: Wild Hunt. De som allerede har kjøpt utvidelsen digitalt gjennom et SeasonPass kan kjøpe kortpakkene på nettsiden redeemgwent.com.

The Witcher 3: Wild Hunt
The Witcher 3: Wild HuntThe Witcher 3: Wild Hunt

Relaterte tekster

4
The Witcher 3: Blood and WineScore

The Witcher 3: Blood and Wine

ANMELDELSE. Skrevet av Robin Høyland

Den siste utvidelsen til storspillet The Witcher 3: Wild Hunt er her, med enda vakrere omgivelser enn tidligere. Vi sendte Robin på vinsmaking i Toussaint...

2
The Witcher 3 - Hearts of StoneScore

The Witcher 3 - Hearts of Stone

ANMELDELSE. Skrevet av Adrian Berg

CD Projekt Red sparer ikke på kruttet i den første skikkelige utvidelsen til The Witcher 3: Wild Hunt. Vi har testet Hearts of Stone...Loading next content