Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Fortnite

Fortnite og Xbox samlet inn over 1,2 milliarder kroner til Ukraina

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

For to uker siden starter Epic Games og Microsoft en innsamlingsaksjon til veldedige organisasjoner som hjelper Ukraina i disse dager, og det ble raskt klart at de Fortnite-inntektene ville hjelpe voldsomt. Det tok bare en dag for det ekstremt populære spillet å fåt inn over 314 millioner kroner og en uke å passere 865 millioner kroner. Nå er sluttsummen klar.

Epic Games kan fortelle at de sammen med Xbox har samlet inn over 144 millioner amerikanske dollar i Fortnite disse to ukene innsamlingen har pågått. Dette tilsvarer omtrent 1,25 milliarder norske kroner. Jeg tar meg ikke engang bryet med å sammenligne den summen med noe for å fremheve hvor mye penger dette er siden de fleste forstårat dette er ufattelig mye. Forhåpentligvis vil dette gjøre millioner av liv langt bedre fremover.

Fortnite

Relaterte teksterLoading next content