Norsk
Gamereactor
nyheter
Batman: Arkham City

Fortsatt mer å finne i Arkham City

- Tre eller fire gåter er uoppdagede

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Hvis du trodde hver eneste lille hemmelighet i det enestående Batman: Arkham City var funnet må du tro om igjen. Ifølge spillregissør Sefton Hill fra utvikler Rocksteady Studios er det nemlig fortsatt et par uløste gåter å finne i den dystre byen:

- Noen av hemmelighetene vi tok med var virkelig obskure, men de ble likevel funnet i løpet av et par dager. Vi trodde ikke Scarecrow-koden noen gang ville bli løst, men dét tok bare to dager. Likevel er det fortsatt tre eller fire ting som ikke er blitt oppdaget. Noen av de er veldig subtile. Det er til og med én som var med i demoen, som ingen har oppdaget enda, forklarer Hill.

Til sammenligning hadde forgjengeren Batman: Arkham Asylum også et par svært godt skjulte easter eggs, og ett av dem gikk til og med så langt som å røpe hvor handlingen i Arkham City ville foregå. Denne koden ble aldri løst av spillerne, men heller avslørt et år etter Arkham Asylum-lanseringen, da Rocksteady annonserte Arkham City.

Det er fortsatt noen måneder igjen til Arkham City fyller ettårsdag, tar du utfordringen?

Batman: Arkham City

Relaterte tekster

Batman: Arkham CityScore

Batman: Arkham City

ANMELDELSE. Skrevet av Line Fauchald

Større, penere og mer variert. Rocksteady er tilbake med Batman: Arkham City, og leverer tidenes beste superheltspill...Loading next content