Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Rainbow Six: Siege

Forvent å høre mer om Six Invitational 2023 senere i dag

Ubisoft har annonsert en kunngjøring, som vil skje om noen timer.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Rainbow Six: Siege's Six Invitational for 2023 er fortsatt noen måneder unna, ettersom den fremste turneringen er planlagt til februar neste år, men til tross for at dette er tilfelle, har Ubsioft nå tatt til Twitter for å kunngjøre en kunngjøring om turneringen.

Vi blir ikke fortalt spesifikt hva kunngjøringen vil være, men hvis vi måtte gjette, vil litt informasjon om formater og eksakte start- og sluttdatoer sannsynligvis være på kortene, da vi fortsatt venter på å vite de spesifikke datoene på nåværende tidspunkt.

Når det gjelder når kunngjøringen vil finne sted, blir vi fortalt 17:00 BST / 18:00 CEST i dag, så sørg for å holde øye med om du ser frem til denne turneringen.

Rainbow Six: Siege

Relaterte tekster

6
Rainbow Six: SiegeScore

Rainbow Six: Siege

ANMELDELSE. Skrevet av Anders Mai

Det nye Rainbow Six fokuserer sylskarpt på samarbeid, og har du venner å spille med tilbyr det en intens og annerledes opplevelse. Vi har satt karakter...Loading next content