Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Forza Horizon 3

Forza Horizon 3 har passert 10 millioner spillere

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Tidligere i år kunne Microsoft rapportere at Forza Horizon 3 hadde passert ni millioner spillere - et imponerende antall som bare har vokst siden den gang. I et intervju med 'creative director' Ralph Fulton avslører han at Forza Horizon 3 nå har passert 10 millioner spillere. Dette inkluderer ikke spillere via Xbox Game Pass, da spillet ikke er en del av tjenesten ennå.

Forza Horizon 4 kommer ut den 2. oktober og er inkludert i Game Pass, så vi regner med at spillerantallet kommer til å vokse svært fort.

Er du en av de 10 millionene som har herjet rundt i Forza Horizon 3?

Forza Horizon 3
HQ

Relaterte tekster

1
Forza Horizon 3: Blizzard MountainScore

Forza Horizon 3: Blizzard Mountain

ANMELDELSE. Skrevet av Kim Orremark

Den første utvidelsen til det glimrende Forza Horizon 3 har ankommet, og vi har kjent på det nye underlaget, navigert snøstormer og sladdet for harde livet...

7
Forza Horizon 3Score

Forza Horizon 3

ANMELDELSE. Skrevet av Morten Bækkelund

Asfalt, grus, luksusbiler og krokodiller! Morten kost seg med Forza Horizon 3, men likevel føles denne festivalen en anelse for lik de foregående to...Loading next content