Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Forza Horizon 4

Forza Horizon 4 har nådd 12 millioner spillere

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er ikke noe tvil om at utvikleren Playground Games har klart seg meget bra med å utgi de diverse kapitlene i Forza Horizon-serien. Ikke bare har de alle fått flotte anmeldelser, men antallet av spillere har også steget med årene.

I oktober i fjor kom Forza Horizon 4, og siden da er det mange millioner spillere som har sjekket det ut. I den siste utgaven av Forza Monthly kan Playground-regissør Jon Knoles nemlig avsløre at de nettopp har krysset 12 millioner spillere.

Playground Games er tilsynelatende i gang med et nytt Horizon-spill, men de har også åpnet en annen avdeling, og alle rykter peker på at de holder på med å lage Fable 4.

Forza Horizon 4

Relaterte tekster

4
Forza Horizon 4Score

Forza Horizon 4

ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Andersen

Daniel røsket seg løs fra PlayStation-kontrolleren og inn i Forza-verdenen for første gang. Kjørte han seg vill eller funket GPS'en?Loading next content