Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Forza Motorsport 6

Forza Motorsport 6 forsvinner fra Xbox Store neste måned

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Den suksessfulle Forza-serien har kjørt i mange, mange år, men er du spesielt interessert i Forza Motorsport 6, og av en eller annen grunn ikke kjøpt det enda, så bør du gjøre det nå - før det blir for sent.

Til tross for å være en stor eksklusiv tittel for Microsoft, som dog har blitt overhalet av nye kapitler i serien, så vil spillet faktisk bli fjernet fra Xbox Store den 15. september. Dette skriver TeamVVV.

Antakeligvis skjer dette fordi spillet overgår til "End of Life"-status, som betyr at både spillet og dets utvidelser ikke lengre kan fås digitalt etter den 15. september. Naturligvis kan det lastes ned igjen hvis du allerede eier det, men for nye spillere blir det umulig å kjøpe digitalt.

Man kan forestille seg at det har noe med bilenes lisens å gjøre.

Forza Motorsport 6

Relaterte tekster

3
Forza Motorsport 6Score

Forza Motorsport 6

ANMELDELSE. Skrevet av Terje Mardon Kello

Terje har tatt på seg kjørehanskene, sjekket at vindusviskerne og frontlysene fungerer, og forlatt depoet i en forrykende fart. Forza Motorsport 6 føles som ekte racing!

2
ForzaRC-finalen avholdes under Le Mans

ForzaRC-finalen avholdes under Le Mans

ESPORTSTEKST. Skrevet av Tor Erik Dahl

Scenen er utvilsomt satt for Forza Racing Championship (ForzaRC) Season 3: The Porsche Cup, for denne uken ble det annonsert at finalen skal finne sted 17.-18. juni under...

0
Store titler i ukens Deals with Gold

Store titler i ukens Deals with Gold

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Uken Deals with Gold-salg er godt igang, og du som sitter med en Xbox One eller Xbox 360 har muligheten til å skaffe deg relativt store spillproduksjoner til en rimelig...

0
Spill Forza Motorsport 6 gratis i helgen

Spill Forza Motorsport 6 gratis i helgen

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Hvis du fortsatt ikke har testet det nyeste spillet i en av de beste racingspillseriene på markedet, så har du en gyllen mulighet til å spille Forza Motorsport 6 denne...Loading next content