Norsk
Gamereactor
nyheter
Forza Motorsport 7

Forza Motorsport 7 fjerner lootbokser

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mens de fleste nå venter i spenning på at Forza Horizon 4 lanseres har utviklerne i Turn 10 bestemt seg for å følge i fotsporene til mange andre store selskaper etter bråket rundt Star Wars Battlefront II og andre lootboksfokuserte spill fra i fjor.

Nå har studioet nemlig bestemt seg for å fjerne såkalte "prize crates" fra Forza Motorsport 7. Vi fikk jo aldri muligheten til å betale ekte penger for disse lootboks-lignende tingene, men utviklerne forstår at systemet uansett er kontroversielt. Dette er også grunnen til at de aldri kommer til å ha seriens velkjente "paid tokens" i Forza Motorsport 7 eller Forza Horizon 4.

Siden "prize crates" påvirker ganske mange aspekter av spillet vil det ta tid å fjerne systemet på en god måte, så foreløpig er planen bare at endringene skal være fullført før året er omme. Prosessen vil skje gradvis ved å gjøre stadig flere biler som man bare kunne få i "prize crates" tilgjengelig på vanlig måte, mens ting som ikke gir noen fordeler under løp vil forbli i boksene frem til systemet fjernes helt.

Hvordan synes du "prize crates"-systemet har fungert?

Forza Motorsport 7

Relaterte tekster

5
Forza Motorsport 7Score

Forza Motorsport 7

ANMELDELSE. Skrevet av Petter Hegevall

Turn 10 klarer ikke helt å sette ny rekord i syvende runde av Forza Motorsport.Loading next content