Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Forza Motorsport

Forza Motorsport fokuserer på dypere og mer autentiske multiplayer-løp

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Selv om utvikleren Turn 10 i begrenset omfang har latt noen meget få entusiaster lege seg litt med den nye Forza Motorsport, så er det fortsatt veldig, veldig mye vi ikke vet om det kommende spillet, inkludert om hvorvidt et tall blir lagt til i tittelen til slutt.

Vi vet imidlertid nå at mer autentiske multiplayer-løp kommer til å være et stort fokus. Slik ble spillet nemlig presentert i den siste utgaven av Forza Monthly. Her sa regissør Chris Esaki at vi kan se frem til en mer raffinert og autentisk multiplayer-opplevelse.

Han sa dessuten at selv om vi kan forvente hurtige "Quick Races" i multiplayer, så jobber de også på noe langt dypere. Flere har begynt å spekulere på om det er snakk om sesonger, men det har ikke blitt bekreftet.

Dog har de tenkt til å tilføye serier av løp bestående av kvalifikasjonsrunder, trening og så en rekke separate begivenheter etterfølgende. Det kommer også et nytt "Trainer"-system, som identifiserer hvor du kan gjøre forbedringer, og hjelper deg med å trene.

Vi vet ikke når vi får se spillet igjen.

Forza Motorsport

Relaterte teksterLoading next content