Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch

Frankrike og Storbritannia har kvalifisert seg til Overwatch World Cup

De to landene gikk videre fra gruppestadiet i Paris.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Overwatch World Cup Paris Group Stage har nettopp blitt avsluttet, og de to lagene som går videre til konkurransen på BlizzCon er Frankrike og Storbritannia.

Seks lag deltok i Paris, men bare to gikk videre, hvilket betyr at Nederland, Polen, Tyskland og Italia er ute av dansen. Du kan se resultatlista her. Frankrike havnet på førsteplass, med Storbritannia hakk i hæl.

På BlizzCon kommer Kina til å kjempe mot Finland, Sør-Korea mot Australia, USA mot Storbritannia og Frankrike mot Canada.

Hvilke lag tror du kommer til å gå videre?

Overwatch
Photo: Blizzard

Relaterte tekster

0
Overwatch (Switch)Score

Overwatch (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av John-Edvard Genius

Blizzard har hørt på fansen og har nå lansert Overwatch på Nintendo Switch. John-Edvard har testet det.

OverwatchScore

Overwatch

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Blizzard har nettopp utvidet en imponerende portefølje med enda et glimrende spill. Vi har satt karakter på mesterlige Overwatch...

0
JJoNak forlater Seoul Dynasty

JJoNak forlater Seoul Dynasty

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Til tross for at Blizzard nylig delte mange nye detaljer og informasjon om 2022 Overwatch League-seongen, har Seoul Dynasty mistet en av stjernespillerne sine, flex...Loading next content