Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch 2

Fremtiden til Chengdu Hunters synes å være svært uklar

Laget har ingen planlagte kamper for denne sesongen av Overwatch League, så langt.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Helt siden Covid, som så Overwatch League delt i to regioner (East og West, med disse atskilt av Stillehavet), og deretter den nyere Blizzard-Tencent-splittelsen, har det vært et enormt press på de kinesiske OWL-lagene. Med Overwatch 2 og andre Blizzard-titler, som for øyeblikket fortsatt ikke kan spilles i det massive landet, har mange, inkludert meg selv, lurt på hva dette vil bety for fremtiden til de fire kinesiske OWL-lagene, og mens tre ser ut til å ha forvitret denne stormen så langt, kan man få en annen skjebne.

Og dette er fordi det i en ny uttalelse fra Overwatch League avsløres at Chengdu Hunters kanskje ikke konkurrerer i OWL denne sesongen i det hele tatt, ettersom laget vurderer sin fremtid.

Hunters er ikke satt til å begynne sin 2023-kampanje neste uke som alle andre lag i OWL, noe som betyr at East-divisjonen nå bare vil se seks lag på OWL-nivå kjempe mot hverandre - selv om det vil være seks lag på Contenders-nivå for å øke antallet.

Når det gjelder hva dette betyr for fremtiden til Hunters er fortsatt veldig oppe i luften, men League har uttalt at den vil dele mer informasjon når den kan.

Uansett ville det ikke være rettferdig for de konkurrerende lagene å ha et lag tilbake og være med på en sjanse til mesterskapet hvis de velger å starte 2023-kampanjen flere uker og kanskje til og med måneder etter alle andre.

Overwatch 2

Relaterte teksterLoading next content