Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Friday the 13th: The Game

Friday the 13 får en siste oppdatering før det skal dø

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mange forlot nok Friday the 13th: The Game da utviklerne fortalte at de ikke ville gi ut mer innhold til spillet sommeren 2018 som følge av rettsaken mellom Sean S. Cunningham og Victor Miller om rettighetene til filmuniverset, men spillerbasen har uansett vært stor nok til at Gun Media stadig støtter spillet. Nå er det likevel tydelig at det nok ikke har altfor lenge igjen.

I en melding på spillets forum skriver utviklerne at alle ting må ta slutt en gang, og at begynnelsen på slutten for Friday the 13th: The Game vil starte senere denne måneden med en oppdatering som vil stenge de dedikerte serverne. Dermed blir det bare mulig å spille med peer to peer-matchmaking for Quick Play og private kamper. Dette blir også den siste oppdateringen spillet får, så håpet er å inkludere så mange forbedringer i denne som mulig. Nærmere informasjon om hva det betyr skal komme en uke før oppdatering om alt går som planlagt.

Spiller eller spilte du noe Friday the 13th: The Game? Hva synes du eventuelt?

Friday the 13th: The Game

Relaterte tekster

3
Friday the 13th: The GameScore

Friday the 13th: The Game

ANMELDELSE. Skrevet av Anders Fischer

Spillet slasher-fansen har ventet på er endelig lansert, og jaktsesongen ved Crystal Lake er igang. Vi har testet...Loading next content