Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Friday the 13th: The Game

Friday the 13th får nye kart, klær, og mer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Utviklerne av Friday the 13th: The Game må stadig gjenta at de jobber på spreng for å fikse spillet, samt komme med mer innhold til det. Nå er de klare for å fortelle litt mer om hva fremtiden bringer, og i noen tilfeller fjerner.

Blant annet kan de fortelle at vi snart får mindre utgaver av Higgins, Packanack, og Crystal Lake. Dette er for å skape en mer intens opplevelse. Kartene vil ikke bare være mindre heller, men også endre hvor hytter, ressurser, fluktveier, kjøretøy, og en rekke andre ting vil være. Samtidig skal det komme et helt nytt gratis kart i nærmeste fremtiden, men de ønsker ikke å si mer om den saken.

Kartene er ikke det eneste som vil være gratis. Snart kan vi også laste ned helt nye emotes som ikke bare hjelper for dere som ikke bruker mikrofon, men selvsagt også ser helt sprøe ut.

Noe som ikke blir gratis er nye klær. Med navnet Spring Break 1984 Clothing Pack forstår du kanskje at dette ikke er snakk om klær du bruker om vinteren, men som brukes ganske ofte i slasher-filmer. Denne koster $3.99 i USA, men vi har ikke fått en norsk pris enda.

I tillegg skal vi ikke glemme at det også kommer nye drapsmetoder for Jason, forbedret brukerskjerm, og mer. Her er det altså flere grunner til å forbli i spillet.

Friday the 13th: The Game

Relaterte tekster

3
Friday the 13th: The GameScore

Friday the 13th: The Game

ANMELDELSE. Skrevet av Anders Fischer

Spillet slasher-fansen har ventet på er endelig lansert, og jaktsesongen ved Crystal Lake er igang. Vi har testet...Loading next content