Norsk
Gamereactor
nyheter
Elden Ring

FromSoftware eier rettighetene til Elden Ring

Bandai Namco overførte rettighetene til utvikleren i fjor.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det har nylig blitt rapportert at Elden Ring-utvikleren FromSoftware er den rettmessige eieren av varemerket Elden Ring. Etter at Bandai Namco eide rettighetene til tittelen/franchisen ved lanseringen og det første hele året, har et dokument fra US Patent and Trademark Office (takk, VGC) avslørt at varemerket ble overført til den japanske utvikleren i mars i fjor.

I dokumentet som kunngjør overføringen av rettighetene, står det: "Overdrageren [Bandai Namco] overdrar herved til mottakeren [From Software] alle rettigheter, titler og interesser i og til varemerket, sammen med goodwill for virksomheten som symboliseres av varemerket og den identifiserte registreringen av det, og med alle krav som oppstår som følge av eller i forbindelse med bruken av varemerket."

Den største haken her ser imidlertid ut til å være at denne rettighetsoverføringen bare gjelder spillets navn, ettersom det ikke er nødvendig å søke om en fullstendig overføring av immaterielle rettigheter ved en offentlig registrering, da dette i stedet kan gjøres internt og via en kontrakt mellom de to selskapene.

Uansett ser det ut til at FromSoftware har ansvaret for Elden Ring -navnet i fremtiden, noe som tyder på at det kan ha en ganske spennende fremtid utover Shadow of the Erdtree -utvidelsen, når den enn måtte komme.

Elden Ring

Relaterte tekster

0
Elden RingScore

Elden Ring

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Sadomasochisme i sin perfekte form.

0
Elden Ring får offisiell manga

Elden Ring får offisiell manga

NYHET. Skrevet av Alex Hopley

Det virker i bunn og grunn som en gjenfortelling av reisen din for å bli Elden Lord, men med langt færre skilt med teksten "dog?".Loading next content