Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Spelunky

Fullførte Spelunky på under to minutter!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mens store deler av landet fulgte finalen i fotball-VM, der Tyskland vant 1-0 over Argentina, var den tyske spilleren kjent som "Pibonacci" opptatt med noe helt annet. Han benyttet nemlig søndagen denne helgen til å sette det som er nødt til å være en ny verdensrekord i plattformspillet Spelunky.

Rekorden han gikk for var et såkalt speed run, altså den raskest mulig gjennomspillingen fra start til slutt. Dette tok han i underkant av 2 minutter, nærmere bestemt tiden 1:53.353.

Det hele var mulig takket være en kombinasjon av jetpacken, kompasset og teleporteren, sammen med det som best beskrives som talent. Vi tipper han har øvd på dette en stund.

Få med deg gjennomspillingen i sin helhet (det er tross alt fort gjort) på YouTube.

Spelunky

Relaterte tekster

0
SpelunkyScore

Spelunky

ANMELDELSE. Skrevet av Tomas Veiden

Nok en indie-tittel finner veien til Playstation Vita, men er det verdt pengene? Tomas har svaret...

0
To timer med Spelunky

To timer med Spelunky

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Gamereactors engelske redaktør, Mike Holmes, er svak for såkalte rougelikes, og her har han tatt turen til et spill som var viktig for å spre sjangeren til massene. Her...

1
Spelunky er snart klart for Vita-lansering

Spelunky er snart klart for Vita-lansering

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Det er ikke helt uvanlig at sommermånedene ofte betyr tørketid når det gjelder store spillslipp, og derfor er Vita-nyhetene fra MCV spesielt velkomne. De skriver nemlig...Loading next content