Norsk
Gamereactor
nyheter
The Secret World

Funcom stenger Kina-avdeling

Oppgavene overtas av USA-kontorene

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Funcoms avdeling i Beijing, Kina skal stenges i løpet av året. Det kommer frem av en børmelding på selskapets nettsider, der det også forklares at de amerikanske avdelingene i Montreal og Raleigh vil se mindre kutt i bemanningen.

Paradoksalt nok skal Raleigh-avdelingen ta på seg arbeidsoppgavene som ble utført i Beijing, primært animasjoner og grafikk til spill som The Secret World, til tross for disse kuttene. Funcom ønsker på denne måten å sentralisere den videre utviklingen av selskapets nettrollespill, mens hovedkvarteret i Oslo konsentrerer seg om utviklingen av Lego Minifigures.

Etter skuffende salg av The Secret World så Funcom store kutt og nedbemanninger i fjor, også her i Norge. Det ser imidlertid ikke ut som den norske avdelingen vil bli rammet av kutt i denne gangen.

Les også:
Funcom lager Lego-nettrollespill
Drømmefall Kapitler annonsert

The Secret World

Relaterte tekster

The Secret WorldScore

The Secret World

ANMELDELSE. Skrevet av Jostein Holmgren

Norges største spillansering noensinne lykkes med å være et annerledes MMO. Jostein har satt karakter på Funcoms The Secret World...

1
The Secret World blir tv-serie

The Secret World blir tv-serie

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Vi hører ganske ofte om filmatiseringer av ulike spillunivers om dagen. Noen mener dette er tåpelig siden man gjerne bruker fler titalls timer i et spill, og derfor blir...Loading next content