Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Secret World

Funcom stenger Kina-avdeling

Oppgavene overtas av USA-kontorene

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Funcoms avdeling i Beijing, Kina skal stenges i løpet av året. Det kommer frem av en børmelding på selskapets nettsider, der det også forklares at de amerikanske avdelingene i Montreal og Raleigh vil se mindre kutt i bemanningen.

Paradoksalt nok skal Raleigh-avdelingen ta på seg arbeidsoppgavene som ble utført i Beijing, primært animasjoner og grafikk til spill som The Secret World, til tross for disse kuttene. Funcom ønsker på denne måten å sentralisere den videre utviklingen av selskapets nettrollespill, mens hovedkvarteret i Oslo konsentrerer seg om utviklingen av Lego Minifigures.

Etter skuffende salg av The Secret World så Funcom store kutt og nedbemanninger i fjor, også her i Norge. Det ser imidlertid ikke ut som den norske avdelingen vil bli rammet av kutt i denne gangen.

Les også:
Funcom lager Lego-nettrollespill
Drømmefall Kapitler annonsert

The Secret World

Relaterte tekster

The Secret WorldScore

The Secret World

ANMELDELSE. Skrevet av Jostein Holmgren

Norges største spillansering noensinne lykkes med å være et annerledes MMO. Jostein har satt karakter på Funcoms The Secret World...

1
The Secret World blir tv-serie

The Secret World blir tv-serie

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Vi hører ganske ofte om filmatiseringer av ulike spillunivers om dagen. Noen mener dette er tåpelig siden man gjerne bruker fler titalls timer i et spill, og derfor blir...Loading next content