Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Darksiders III

Fury slipper løs raseriet i ny Darksiders III-trailer

Får vist seg frem i noen lekre skjermbilder i tillegg.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Darksiders III kommer til PC, PS4 og Xbox One den 27. november, og THQ Nordic har igjen gitt oss en brennhet trailer, som bør holde oss varme frem til spillet endelig kommer ut. Vi har i tillegg fått noen rykende ferske skjermbilder som viser frem Fury i all sin prakt.

Hvis du vil se Fury slippe løs raseriet sitt, sjekk ut videoen og skjermbildene nedenfor. Er du en fan av Darksiders-serien?

HQ
Darksiders III
Darksiders IIIDarksiders III
Darksiders IIIDarksiders III
Darksiders IIIDarksiders IIIDarksiders III

Relaterte tekster

0
Ny patch skrur av HDR i Darksiders III

Ny patch skrur av HDR i Darksiders III

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Gunfire Games har sluppet patch 1.03 til Darksiders III, som i bunn og grunn slår av HDR-funksjonen i spillet. Patch-notatene referer kun til problemer med HDR, som har...

0
Klokken 16 på GR Live - Darksiders III

Klokken 16 på GR Live - Darksiders III

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

I dagens utgave av Gamereactor Live kaster vi oss ut i Darksiders III, det etterlengtede gjensynet med franchisen som lenge virket fortapt. Dóri har bekjempet den første...Loading next content