Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

G2 Esports er dine IEM Katowice 2023-mestere

Laget beseiret Heroic for å kreve brorparten av premiepotten på 1 million dollar.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Etter et par uker med konkurranse er vinneren av 2023 IEM Katowice-turneringen kåret. Etter en finalehelg fant den store finalen sted i går kveld og så G2 Esports ta på seg Heroic for både brorparten av premiepotten på 1 million dollar, men også en direkte kvalifisering til IEM Cologne 2023 senere i år.

Etter en konkurransevisning ble vinneren avgjort etter det fjerde kartet, da G2 Esports klarte å overvinne Heroic 3-1 i kampen sammenlagt. Dette resultatet har sett G2 Esports stikke av med $ 400 000 i premiepenger, en plass på den kommende IEM Cologne Major, og har faktisk gjort G2 Esports kvalifisert for Intel Grand Slam tittelen.

Dette betyr at G2 Esports slutter seg til slike som Team Vitality, FaZe Clan, Cloud9, og Outsiders, i et kappløp om å sikre fire ESL Pro Tour Masters og arrangementsseire. Løpet vil fortsette for de neste ni arrangementene, noe som betyr at G2 Esports må vinne en tredjedel av de kommende turneringene for å ta premien på $ 1 million som tilbys for å oppnå bragden. Haken er også at laget må gjøre det før Team Vitality, Cloud9, eller Outsiders vinner tre turneringer selv, eller før FaZe Clan vinner bare én av de tre neste turneringene.

Counter-Strike: Global Offensive

Relaterte tekster

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Et av verdens største flerspillerspill er tilbake, og vi har handlet våpen, desarmert bomber, reddet gisler og satt karakter på Valves nyeste...Loading next content