Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Rocket League

G2 Esports kunngjør et rent kvinnelag på Rocket League

Teamet, som går under navnet Luna, skal konkurrere i Nord-Amerika.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

G2 Esports er en esportsorganisasjon som virkelig har satset på esport for kvinner. Organisasjonen har flere spillelister med bare kvinner i en rekke titler, og dagens nyhet er bare en videreutvikling av dette.

Som G2 Esports har nå kunngjort at de har signert et Rocket League lag med bare kvinner, med dette settet kjent som Luna, og satt til å konkurrere i den nordamerikanske regionen.

Laget består av tre personer, og disse er: Jaime "Karma" Bickford, Carlee "Kiaa" Eichhorst og Gio "Avenger" Sy, med Karma som lagets kaptein.

"Det nyeste laget vårt på Rocket League, Luna, er det fjerde rene kvinnelaget vi har annonsert i løpet av de siste 12 månedene. Jeg er utrolig stolt over å se at vi går i bresjen for å skape forbilder og inspirasjon for neste generasjon", sier Sabrina Ratih, COO for G2 Esports. "Selv om det langsiktige målet vårt er å jobbe mot en virkelighet med blandede lag, representerer denne kunngjøringen også vår fortsatte ekspansjon på det nordamerikanske markedet, som fortsatt er et hovedfokus for G2."

Rocket League

Relaterte tekster

Rocket LeagueScore

Rocket League

ANMELDELSE. Skrevet av Tomas Veiden

Hvem skulle ha trodd at bilspill og fotballspill gikk hånd i hånd? Tomas har satt karakter på det fartsfylte Rocket League...Loading next content