Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Valorant

G2 Gozen er Valorant Champions Tour 2022 Game Changers-vinnere

Teamet slo ut Shopify Rebellion for å vinne arrangementet.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Game Changers Championship for Valorant Champions Tour 2022 er nå avsluttet. Ved å bringe de beste kvinnelagene fra hele verden til Berlin for en sjanse til å vinne en andel av en premiepott på $500 000, har turneringen blitt avsluttet som en vinner har blitt kronet.

For denne sesongen var det G2 Gozen som gikk distansen og sikret førsteplassen, etter bare å ha droppet et enkelt kart under lagets løp i Upper Bracket. Grand Final viste seg imidlertid å være mer av en utfordring, og så laget slugging det ut med Shopify Rebellion i en kamp som kulminerte med at G2 vant 3-2.

Dette resultatet betyr at G2 Gozen er på vei hjem med trofeet, samt $ 180,000 XNUMX i premiepenger, med Shopfiy Rebellion som mottar $ 110,000, og den tredje plasserte Team Liquid Brazil får $ 80,000.

Valorant

Relaterte tekster

0
ValorantScore

Valorant

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Med Valorant forsøker Riot Games å ta opp kampen mot både CS:GO og Overwatch, men spillet mangler det lille ekstra ved lansering for å sikre seieren.Loading next content