Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Half-Life 3

Gabe Newell om Half-Life 3 og Left 4 Dead 3

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

I går kunne vi melde at Gabe Newell skulle ha en ask my anything-sekvens på Reddit, og at han åpenbart ville få spørsmål om Half-Life 3. Dette viste seg selvsagt å bli tilfellet, og Newell var grei nok til å svare. Til en viss grad...

Hans svarte blant annet på to interessante spørsmål i en og samme kommentar:

"Tallet nummer 3 må ikke bli sagt. Ja. Personlig tror jeg på alle uidentifiserte anonyme kilder på internett. 20-30. Samme som vanlig. Vi legger til servere hele tiden."

For å gi mer mening til to av disse svarene skal vi avsløre hva de to mest interessante spørsmålene han svarte på med den kommentaren var:

Hva er statusen på Half Life 3/Half Life 2 Episode 3? Tallet nummer 3 må ikke bli sagt. Vi har jo spøkt med at Valve aldri vil slippe et spill med tallet tre i seg i flere år, og nå bestemte altså Newell seg for å unngå spørsmålet med å bruke dette mot oss. Well played, mr. Newell.

Jobber Valve fortsatt med noen enspillerfokuserte spill? Ja. Igjen gir han oss altså et relativt vagt svar, men det er uansett greit å vite at det kanskje kommer noe for dem som liker å spille alene best i fremtiden.

En annen meget etterspurt oppfølger er Left 4 Dead 3, noe han hadde følgende kommentar til:

"Produkter er vanligvis et resultat av blandingen teknologi vi mener har noe for seg, en gruppe mennesker som ønsker å jobbe med det, og at et av spillets elementer føles som en naturlig lekeplass for den typen teknologi- og design-utfordringer.

Da vi bestemte at det var nødvendig å jobbe med markeder, free to play, og brukerskapt innhold virket det som Team Fortress var produktet å gjøre det med. Det arbeidet endte opp med å påvirke alt vi gjorde med flerspillerkonseptet i fremtiden.

Left 4 Dead er en god plass å skape delte historier i."

Kanskje overtolker vi svaret hans, men det er i alle fall ikke et klart nei til et nytt spill i serien.

Newell snakket selvsagt ikke bare om oppfølgere i natt. Her har dere noen andre detaljer som kan være av interesse:

• Akkurat nå jobber Valve med å utvide valgmulighetene sine for hvilke opplevelser man kan ha i spill, og dette gjør de i hovedsak med å investere i ny maskinvare. Et av eksemplene han gir er forskning på hvordan kunstig intelligens fungerer.

• Noen av grunnene til at selskapet er så hemmelighetsfulle og relativt stille om hva de driver med er at de ønsker at produktene skal svare for seg selv, samtidig som at de prioriterer å faktisk lage ting fremfor å snakke om dem hele tiden. De synes også det er tåpelig å annonsere ting lang tid i forveien siden sjansen da er stor for å skuffe fansen i en industri hvor ting stadig forandrer seg og utsettes.

• Atter en gang kunne de bekrefte at Half-Life- og Portal-filmene fortsatt jobbes med.

• Newell sine favorittspill fra Valve er Dota 2 og Portal 2.

• De ønsker at alle Valve-spill skal bruke den samme spillmotoren, så nå bruker de fleste spillene som er under utvikling Source 2.

Dette var bare noen av de mest nevneverdige tingene vi fikk ut av sekvensen. Ønsker du å vite alt han og resten av Valve svarte kan du lese det her.

Half-Life 3

Relaterte tekster

2
Half-Life 3-ryktene ruller videre...

Half-Life 3-ryktene ruller videre...

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Vi har kommet til et punkt der vi nesten ikke gidder å rapportere om Half-Life 3-rykter lenger, men for hva det er verdt har nye hint nå blitt oppdaget av de mest...Loading next content