Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Dota 2

Gaimin Gladiators er vinnere av ESL One Berlin Major.

Laget har nå vunnet to majorturneringer på rad.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det skjer ikke så ofte i det hele tatt i det konkurranseutsatte Dota 2 -rommet, men vi har nå en back-to-back Major -vinner. Etter seieren i Lima Major i mars har Gaimin Gladiators nå lagt ESL One Berlin Major til troféskapet sitt, og fortsetter dermed et svært vellykket 2023.

Dette resultatet har ført til at laget drar hjem med 200 000 dollar i premiepenger og en båtlast med Dota Pro Circuit Points, som vil være avgjørende for å få en plass i The International på slutten av året.

Laget ble også nylig kronet som vinner av DreamLeague Season 19, og har allerede håvet inn 700 000 dollar i premiepenger, til tross for at det bare er mai. Vi får se om laget kan fortsette denne suksessen inn i fremtiden, ettersom Dota Pro Circuit vil være tilbake i aksjon fra og med neste uke.

Dota 2

Relaterte teksterLoading next content