Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Pokémon Go

Galarian Yamask og eksklusive versjoner av Gengar og Sableye inntar Pokémon GO i Halloween-event

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Halloween er om bare litt over en uke, og utviklerne hos Niantic har ikke glemt det. Mellom 23. oktober og 3. november får spillere muligheten til å fange noen eksklusive spøkelse-type pokémon.

Under eventet er sjansen større for at du møter på spøkelses-typer, og de dukker også oftere opp i raids og egg. Galarian Yamask, som debuterte i Sword og Shield inntar for første gang Pokémon GO, og du kan også møte Gen 4-favoritten Spiritomb ved å fullføre spesifikke Field Research-oppgaver. I tillegg til dette kan du også fange eksklusive varianter av Gengar og Sableye, som du kan se på bildet nedenfor. Sableye ser virkelig bedårende ut utkledd som Litwick.

Det er også mer tillegg enn det som er nevnt over, og du kan klikke her for en komplett oversikt over hva oppdateringen introduserer.

Pokémon Go

Relaterte tekster

6
Pokémon GoScore

Pokémon Go

ANMELDELSE. Skrevet av Terje Mardon Kello

Terje tok jobben med å anmelde det største sensasjonsspillet vi har sett i nyere tid, kanskje noen sinne. Men er egentlig Pokémon Go så bra som populariteten antyder?

0
Alola inntar Pokémon Go i morgen

Alola inntar Pokémon Go i morgen

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

I går var den årlige Pokémon Day og i den forbindelse hadde The Pokémon Company litt nytt å dele. Selv om annonseringen av 9. generasjon lett er den største nyheten fra...Loading next content