Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports

Galaxy Racer har slått seg sammen med RTE for å bli Celestial

MSM Corporation har kjøpt de resterende eierandelene i e-sportorganisasjonen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

MSM Corporation International Limited har kunngjort at det har kjøpt de resterende eierandelene i e-sportorganisasjonen Galaxy Racer, og at det har slått sammen teamet med datterselskapet Riva Technology and Entertainment Limited for å opprette det nye holdingselskapet Celestial.

Som nevnt i en pressemelding er denne avtalen inngått for å styrke og utvide spill-, medie- og sportsinitiativer i MENA- og India-regionen.

Det er ikke noe spesifikt om hva dette vil bety for esportsorganisasjonen, men Galaxy Racer har tatt til Twitter for å legge til: "Denne fusjonen kombinerer styrkene til begge selskapene for å bringe #Celestial til liv, et nystiftet holdingselskap med et ambisiøst initiativ som tar sikte på å etablere et dominerende spill-, medie- og sportskonglomerat."

Det ble heller ikke delt noen finansiell informasjon i forbindelse med avtalen.

Galaxy Racer har slått seg sammen med RTE for å bli Celestial


Loading next content