Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

Gambit Esports vinner BLAST Premier: Spring Finals 2021

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Gambit Esports gjør det bra for tiden når det kommer til Counter-Strike: Global Offensive. Etter å ha sikret seg seieren i Intel Extreme Masters XVI forrige uke, stakk de i går av med seieren i BLAST Premier: Spring Finals 2021.

Med de to seierene sikrer laget seg hele 6400 BLAST Premier Points på bare en uke og har også kvalifisert seg til BLAST Premier: World Final senere i år. I alt tjente laget også $325.000 i premiepenger.

I helgen vil Gambit spille med StarLadder CIS RMR 2021 og får dermed muligheten til å sikre seg et turneringshattrick. Det vil dog være forståelig hvis deres øyne i stedet er rettet mot IEM XVI, som går av stabelen om to uker i Køln.

Counter-Strike: Global Offensive

Relaterte tekster

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Et av verdens største flerspillerspill er tilbake, og vi har handlet våpen, desarmert bomber, reddet gisler og satt karakter på Valves nyeste...

0
Gade forlater BIG Clan

Gade forlater BIG Clan

ESPORTSTEKST. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Så sent som i forrige uke kunngjorde Big Clan at de hadde forlenget kontrakten til to av Counter-Strike: Global Offensive-spillerne sine, Johannes "tabseN" Wodarz og...Loading next content