Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

Gambit Esports vinner BLAST Premier: Spring Finals 2021

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Gambit Esports gjør det bra for tiden når det kommer til Counter-Strike: Global Offensive. Etter å ha sikret seg seieren i Intel Extreme Masters XVI forrige uke, stakk de i går av med seieren i BLAST Premier: Spring Finals 2021.

Med de to seierene sikrer laget seg hele 6400 BLAST Premier Points på bare en uke og har også kvalifisert seg til BLAST Premier: World Final senere i år. I alt tjente laget også $325.000 i premiepenger.

I helgen vil Gambit spille med StarLadder CIS RMR 2021 og får dermed muligheten til å sikre seg et turneringshattrick. Det vil dog være forståelig hvis deres øyne i stedet er rettet mot IEM XVI, som går av stabelen om to uker i Køln.

Counter-Strike: Global Offensive

Relaterte tekster

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Et av verdens største flerspillerspill er tilbake, og vi har handlet våpen, desarmert bomber, reddet gisler og satt karakter på Valves nyeste...Loading next content