Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Tekken 7

Gamereactor dekker Tekken 7 World Tour-finalen

På søndag blir det mesterkamp!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Tekken 7's World Tour, presentert av Nissin Cup Noodles, har holdt på siden juni og har sett de beste spillerne i verden kjempe mot hverandre for å bli stormester. Hvem den heldige blir avgjøres nå på søndag, den 12. november, i San Francisco, og vi kommer til å være der!

I hovedfinalen kommer vi til å få se de fem beste spillerne fra hver region, i tillegg til Evo-mester Kim 'JDCR' Hyun Jin. Vinneren stikker av med en premiepott på 50 000 dollar, samt en masse heder og ære, så det er mye som står på spill.

Gamereactor kommer til å være på arrangementet i San Francisco, og oppdatere dere her hjemme med hva som skjer. Her snakker vi intervjuer, artikler med mer. Så følg med!

Hvem tror du kommer til vinne?

Tekken 7
Photo: Bandai Namco

Relaterte tekster

6
Tekken 7Score

Tekken 7

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki

Det er igjen klart for å gi juling i regi av Bandai Namco. Vi har funnet frem nevene av jern og satt karakter på den syvende Tekken-turneringen...Loading next content