Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
ESPORTSTEKST - SPONSET INNHOLD

Gamereactor snakker med to lag fra CS:GO-ligaen vår

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

He rpå Gamereactor har vi kjørt en større Counter-Strike: Global Offensive-turnering den siste tiden, og nylig var det spesielt to lag som imponerte stort i ligaen, nemlig Team ENLE og Team hold_hurtig. Vi slo derfor av en prat med begge lagene for å høre hva de hadde å si om ligaen.

HQ

Team ENLE kom på andreplass i 2.divisjon, og vi snakket med kapteinen Gabe om laget.

Hvordan har dere forberedt dere på turneringen, og hvordan har treningen vært?
Vi har spilt omtrent 3-4 kamper som et komplett lag, og her teller jeg ikke de kampene vi spilte i Sesong 1. Så man kan jo si at vi ikke har trent så veldig mye. Vi kjørte bare videre med de taktikkene som fungerte i de tidligere kampene..

Hva er nøkkelen til suksessen deres?
Hemmeligheten bak suksessen vår som lag er en generell tone og holdning som ikke er så barsk og hard som man ser ellers. I stedet hyper vi hverandre opp og heier på lagkameratene våre. Når noen gjør feil prøver vi å forholde oss rolige, og så jobber vi bare hardere i neste runde.

Hvordan er kjemien på laget
Kjemien på laget er overraskende god, spesielt siden vi ikke kjenner hverandre spesielt godt. Vi har to nye tilskudd til laget - K1NG_EZO som er 3k IQ IGL og heavy fragger, og Arttuk, som er det nye unge talentet vårt.

Hvordan skal dere forbedre dere som lag?
Vi skal primært forbedre kommunikasjonen vår, og passe på å ikke miste motet når hellet ikke er helt på vår side.

Counter-Strike: Global Offensive

Lage fra Team hold_hurtig slo også av en prat etter at de havnet på førsteplass i 2. divisjon i Sesong 1.

Hvordan har dere forberedt dere på turneringen, og hvordan har treningen vært?
Faktisk får vi ikke trent så veldig mye, så kanskje det er et spørsmål som burde besvares av noen av de andre lagene som kanskje er mer "profesjonelle". Vi prøver å balansere treningen med andre ting i hverdagen, som utdannelse, annen gaming og mye annet. Det betyr at vi trener intenst i noen uker, og kanskje ingenting i andre uker.

Hva er nøkkelen til suksessen deres?
<em>Tilnærmingen vår til treningen er å kommunisere rundt forskjellige oppsett, taktikker og posisjoner, og så bare generelt spille sammen til samspillet er på topp.

Hvordan er kjemien på laget
Kjemien er god, da vi alle er venner, og hver eneste spiller på laget har et ønske om å spille med de andre lagmedlemmene.

Counter-Strike: Global Offensive

Relaterte tekster

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Et av verdens største flerspillerspill er tilbake, og vi har handlet våpen, desarmert bomber, reddet gisler og satt karakter på Valves nyeste...Loading next content