Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Gamereactors påskenøttær #2

Løs disse ekstremt vanskelig påskenøttene og få en påskeoverraskelse tilsendt i posten.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er påske og det betyr så klart påskenøtter! Vi har mekket sammen et par påskenøtter vi kommer til å publisere gjennom hele påska, og de som greier å løse dem får en overraskelse tilsendt i posten. Første påskenøtt finner du her.
Under finner du en rekke spørsmål, første bokstav fra hvert svar skal settes sammen til et løsningsord. Denne gangen er løsningsordet etternavnet til en spillutvikler.

Gamereactors påskenøttær #2

1. I denne spillserien venter du på at noen skal ringe deg og be deg utføre plikten din. Etter at du har utført plikten din havner du i en slags skjærsild, hvor du dreper og blir drept av de samme folkene om og om igjen, mens de ytrer obskøniteter om deg og mora di.

2. Her ser du et lite utsnitt av en konsoll, som muligens er av spansk opprinnelse.

Gamereactors påskenøttær #2

3. Tony Stark har haukeblikk og hevder at en av de ansatte ombord på helicarrieren til S.H.I.E.L.D ikke gjør jobben sin, men derimot spiller et spill. Hvilket spill er det snakk om?

4. Denne religiøse organisasjonen aner fred og ingen fare, og driver med misjonsarbeid, da de plutselig blir angrepet av en gærning som er bevæpnet til tennene, og har en hund og en bjørn på slep.

Husk, ta den første bokstaven i hvert svar, og sett dem sammen til navnet på en spillfigur. Når du tror du har riktig løsningsord, send en PM til Suzanne, IKKE skriv svaret i kommentarfeltet! Du må gjerne skrive "Jeg har løst den!" eller lignende, da. Det er løsningsordet som gjelder, så hvis du ikke greier å svaret på alle nøttene, men likevel gjetter deg til riktig løsningsord er du med i trekningen av en overraskelsespremie. Blir du trukket OG har greid alle nøttene vanker det kanskje en bonuspremie!

Vi trekker vinnerne tirsdag etter påsken. Lykke til!Loading next content